Bosch Car Service – for din køreglædes skyld

Alle bilejere vil før eller siden få brug for at få deres bil på værksted. Og hvorfor så ikke vælge det rigtige værksted fra start? Ligesom med så mange andre ting handler det om tillid, når en bil skal repareres. Du skal som kunde have tillid til, at din mekaniker gør sit allerbedste og bruger de rigtige reservedele.

Derfor synes vi, du bør overveje Ketner, når din bil skal repareres. Vi er et Bosch Car Service værksted, og det medfører en masse fordele. Både for os – men ikke mindst for dig og din bil.

Vi har værksteder i Aalborg, Aarhus, Kolding, Herning og Holstebro.

Hvad kan du få på et Bosch-værksted?

På et Bosch Car Service værksted og hos Ketner får du meget mere end på et almindeligt værksted. Vi har stort teknisk knowhow og et hav af avanceret testudstyr. Vi arbejder dagligt med forskellige ydelser på en bred vifte af bilmærker.

Vi tilbyder:

  • At opdatere din bil med den seneste softwareopdatering.
    Vi er online med langt de fleste bilfabrikker og bruger moderne kvalitetstestere fra Bosch.
  • At foretage serviceeftersyn på din bil.
  • At skifte din bils rude, hvis den har fået et stenslag eller en revne.
  • At skifte olie på din bil.
  • At skifte dine sommerdæk eller vinterdæk.

Og meget mere.

Derudover får du et mekanikerteam med adgang til en masse aktuel specialviden. Det er godt for din bil. For det giver os de bedste forudsætninger for at teste og reparere din bil på den bedst mulige måde.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Mekanikere med fordelagtig knowhow

Fordi vi er et Bosch Car Service værksted, går vi til arbejdet på din bil med en masse viden, du altså ikke får andre steder. Mange af vores mekanikere er efteruddannede systemteknikere hos Bosch Danmark. Det er en avanceret uddannelse, der giver dem knowhow, der kan bruges, hver eneste gang din bil skal repareres.

Bosch er nemlig førende underleverandør til bilindustrien. Det betyder, at langt de fleste biler indeholder en stor mængde dele, der kan leveres af netop Bosch. Vi anvender kun originale dele eller kvalitetsreservedele fra Bosch.

Din bil er i de bedste hænder her hos os, og du får altid den bedste Bosch-service på vores værksteder. En service, som vi er stolte af at kunne tilbyde alle vores kunder.

Det siger vores kunder om os

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Kunden i centrum

Mekanikerne på vores værksteder er selvfølgelig uddannede til at fikse din bil. Det er deres ypperste og vigtigste opgave. Men godt udført arbejde går faktisk hånd i hånd med kundetilfredshed. Vi lever i høj grad af, at vores kunder taler godt om os.

Derfor gør vi hver dag vores allerbedste for at levere et flot resultat. Ikke kun for din skyld, men også for vores stoltheds skyld. Vores mekanikere er dygtige håndværkere, og de sætter en ære i at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet.

Du vil derfor opleve god service, godt håndværk og gode kundefordele hos os.

Bosch Car Service: Det er os, der er bedst til at hjælpe dig videre

Ring til et af vores værksteder, hvis du har brug for hjælp til din bil. Vi har ingen ventetid, så du kan komme til med det samme. Har du blot brug for vejledning, kan du gøre brug af vores gratis hotline – kvit og frit.

Kom gerne forbi, hvis du er i nærheden. Vi tager os altid tid til at snakke med dig om din bils problemer. Vi ser frem til at hilse på dig.