Værksted med mange  kompetencer og ekspertise i Chevrolet

Blinker en kontrollampe i instrumentbrættet på din Chevrolet, kan du for eksempel slå op i din bils manual for at finde årsagen, eller hvilket specifikt problem signalet peger på. Måske kan du selv afhjælpe problemet. Det kan dog også være, at du får brug for at besøge et værksted med speciale i Chevrolet for at få helt styr på sagerne.

Hos Ketner kan vi tilbyde et professionelt autoværksted i fem jyske byer. Find vores kompetente værksteder i Aalborg, Herning, Kolding, Holstebro og Aarhus. Vores mekanikere arbejder dagligt med netop Chevrolet, og her er der naturligvis også plads til din.

Hvad kan et autoværksted med speciale i Chevrolet gøre for dig?

Vores avancerede testere, erfaring og direkte kontakt med fabrikanten er din garanti for, at vi overholder alle de regler og retningslinjer, der gælder for autoværksteder, som har med Chevrolet-biler at gøre. Hos Ketner er vi et team af stolte mekanikere, og vi bestræber os hver dag på at reparere biler efter alle gældende forskrifter.

Nogle af de mest normale arbejdsopgaver på vores Chevrolet-værksted er:

  • At sørge for, der er den korrekte olie på din bil
  • At skifte en rude, hvis den har fået stenslag eller en revne
  • At skifte dæk på din bil: Fra sommer til vinter eller vinter til sommer
  • At udføre serviceeftersyn
  • At sørge for, at klimaanlægget i din bil fungerer, som det skal.
  • Og meget mere.

Ring til os, når du mistænker en fejl eller en uhensigtsmæssighed på din Chevrolet. Uanset omfang af skaden, så fikser vi den yderst professionelt på et af vores værksteder.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kør herfra i en lånebil

Mens din bil bliver behandlet af en af vores Chevrolet-specialister, stiller vi en lånebil til rådighed for dig. Selvom vi kun skal fikse en lille ting på din bil, kan en times ventetid være for lang tid for dig. Aflever din Chevrolet på vej til arbejde, og hent den igen, når du har fri. Så spilder du ikke din kostbare tid på at vente.

Det siger vores kunder om os

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Havde haft store problemer med ABS på min Mercedes. Var først på to andre værksteder uden held. Kontaktede så Ketner, de fandt hurtigt fejlen og bilen er nu fejlfri, super prof. Værkfører og mekaniker med super god service.

Leif

ABS • Mercedes

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svarer til det arbejde, der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Måske vores hente- og bringe-service var noget?

Synes du, det er uoverskueligt at skulle fragte din bil ind på et af vores værksteder? I så fald kan du gøre brug af vores smarte hente- og bringe-service. Den går i al sin enkelhed ud på, at vi henter din Chevrolet, hvor og hvornår du ønsker det.

Hvis du har lyst til det, kan du også få en lånebil, mens vi giver din Chevrolet en kærlig behandling. Når vi er færdige med din bil, afleverer vi den til dig igen og tager lånebilen med retur.

Lad de bedste specialister tage sig af din Chevrolet

Det er ikke kun på grund af vores avancerede udstyr og ovenstående fordele, du skal vælge os som dit værksted. Du skal vælge os, fordi vores mekanikere er eksperter. Det er de blandt andet, fordi de har gennemført en krævende uddannelse som systemtekniker hos Bosch Danmark.

Bosch leverer størstedelen af de reservedele, mange bilproducenter bruger, og det gælder også for Chevrolet. Derfor er det en klar fordel, at vores mekanikere har adgang til den massive vidensbase, der ligger hos Bosch.

Chevrolet-reparation: Bestil tid i dag

Ønsker du en tid til reparation af din Chevrolet, skal du endelig give os et kald. Vi er klar til at tage imod din bil og få den fikset, så du kan blive køreklar hurtigst muligt. Er du i nærheden af et Ketner-værksted, er du også mere end velkommen til at svinge et smut forbi.

Vi ser frem til at hilse på dig.