Webasto-fyr giver dig komfort og køreglæde hele året rundt

Med et af de smarte fyr fra Webasto sparer du masser og tid og besvær som bilist. Dagene med at skrabe is og kolde kabiner er talte. Og du vil heller ikke længere blive generet af kondens på din bils ruder under kørsel. Men faktisk er der også fordele ved at have et Webasto-fyr om sommeren. Her kan fyret suge dejligt kølig luft ind, så det ikke føles som om, at du bliver ramt af en mur af varme, når du skal af sted.

En investering i Webasto er derfor en investering i velbehag og køreglæde. En investering i sparet tid, som du kan bruge til at foretage dig noget af det, som giver dig endnu mere værdi.

Kontakt Ketner i dag for at høre om mulighederne for at få installeret et Webasto-fyr i din bil. Så kan du snart glæde dig til at blive meget bedre kørende.

Et Webasto-fyr giver masser af fordele – både for dig og din bil

Selvfølgelig er det rart at kunne køre af sted med den optimale temperatur, uden at du skal holde i tomgang, inden indeklimaet endelig er tilpas. Men der findes også andre fordele, som er værd at tage i betragtning, når du overvejer at få installeret et Webasto-fyr i din bil.

I en forbrændingsmotor reduceres udledningen af skadelige stoffer blandt andet markant, hvis din bil har et fyr. Det gør den fordi, at fyret sørger for at forvarme motoren, inden du lægger fra land. Hermed skal motoren ikke arbejde ekstra for at yde sit bedste, når den er kold. For det slider naturligvis på motoren – og også på din brændstoføkonomi. Så faktisk går brændstofforbruget stort set lige op, selv om du har haft fyret til at forvarme kabine og motor.

Betjeningen af din bil bliver potentielt også mere intelligent. Du kan enten betjene dit Webasto-fyr via en app på din mobiltelefon – eller du kan gøre brug af en forudindstillet timer. Mulighederne er mange, og det samme er fordelene.

Kontakt dit lokale Ketner-værksted for at få en pris eller book en tid idag.