Professionel og effektiv partikelfilterrens på Fyn

Partikelfiltre forbindes som regel med dieselbiler, men siden 2018 har det været et lovkrav, at alle nyproducerede biler er forsynet med netop et partikelfilter.

Er filteret sodet til, vil en orange advarselslampe – DPF-lampen – i instrumentpanelet gøre dig opmærksom på det. Når du ser lampen lyse, bør du aftale en tid med et autoværksted så hurtigt som muligt.

Et tilstoppet filter kan nemlig give anledning til endnu større problemer, hvis det ikke bliver renset. Prisen på en partikelfilterrens varierer, alt efter hvilken model og årgang du kører i – men det er med garanti væsentligt billigere end et nyt partikelfilter. Ved at passe godt på filteret bevarer du desuden originalfilteret så længe som muligt.

Kig ind til Byrgesens Auto Eft. ApS på Thujavej 15 i Odense

Hør om partikelfilter-rens

Lokation og åbningstider

Byrgesens Auto Eft. ApS

Thujavej 15,
5250 Odense SV

+45 66 17 37 11
morten@byrg.dk

Åbningstider:
Mandag 7.00 – 17.00
Tirsdag 7.00 – 17.00
Onsdag 7.00 – 17.00
Torsdag 7.00 – 17.00
Fredag 7.00 – 17.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Bestil tid til en partikelfilterrens på Fyn allerede i dag

Hos Ketner har vi landsdækkende service, når det gælder rensning af partikelfilter. Befinder du dig på Fyn, kan du besøge vores samarbejdspartner, Byrgesens Auto Eft. ApS, på Thujavej 15 i Odense. Du skal blot ringe eller skrive til værkstedet, så vil de finde en tid til dig og din bil så hurtigt som overhovedet muligt.

En partikelfilterrens indebærer altid en inspektion foretaget af en uddannet mekaniker, som identificerer årsagen til tilstopningen og skyller filteret rent. Herefter konstateres det ved en trykprøvning, at alt fungerer, som det skal. Du er hurtigt tilbage på vejene igen og kan glæde dig over, at partikelfilteret nu igen virker præcist, som var det nyt.