Pris på rens af partikelfilter

Et partikelfilter er designet til at opsamle og fjerne sod fra udstødning på din bil. Tidligere har det kun været et lovkrav, at dieselbiler skulle monteres med et partikelfilter, men i 2018 blev det obligatorisk at montere partikelfilter på alle biler som en del af lovgivningen for at mindske kulstofemissioner. Over tid kan din bils partikelfilter blive tilstoppet på grund af sodopbygning.

Når dette sker, skal du booke tid til en partikelfilter-rens. Dette indebærer en inspektion af filteret af en uddannet mekaniker, der kan identificere årsagen til tilstopningen og skylle filteret rent.

Hør om partikelfilter-rens

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Book tid til rens af dit partikelfilter her på siden

Vil du booke tid til en rensning af partikelfilter, men mangler en pris? En partikelfilter-rens er en relativ ligetil opgave, hvis det er en del af en regelmæssig vedligeholdelse af filteret. Og hos Ketner har vi naturligvis det helt rette udstyr til at forestå opgaven på den mest optimale måde.

For at høre mere om en partikelfilter-rens og en pris, er du meget velkommen til at kontakte os. Prisen på en rensning af partikelfilter afhænger af, hvilken bil og model du kører i. Det kan godt betale sig at få udført en rens, hvis der ikke er yderligere problemer med filteret eller bilen.

En udskiftning af partikelfilter kan nemlig komme til at koste dig helt op mod 20.000 kroner, hvorfor en rens både er en hurtigere og mere omkostningseffektiv løsning – og så bevarer du endda det originale filter.

Rensning af partikelfilter hos Ketner

Når du afleverer din bil til en partikelfilter-rens hos os, vil en diagnosticering af problemet også være en del af servicen. Et højere brændstofforbrug og motorproblemer er symptomer på problemer med partikelfilteret, men det kan også være helt andre ting, der forårsager problemet.

Derfor er det vigtigt at få undersøgt bilen, før man enten udskifter partikelfilteret eller renser det. Har bilen motorproblemer eller andet, kan det give dig en dyr reparationsregning, da det typisk kræver flere dage på værksted. Derfor er en regelmæssig vedligeholdelse af partikelfilteret på vores topprofessionelle værksteder en god idé.

Hos Ketner er vi specialister i partikelfilter-rens. Kontakt os allerede i dag for at booke en tid eller høre mere om en partikelfilter-rens og pris.