Rensning af partikelfilter på Sjælland

Et tilstoppet partikelfilter kan forårsage en række problemer. Når filteret er sodet til, er det ikke i stand til at opfange og reducere de partikler i udstødningsgassen, som det skal. Det betyder, at din bil er mere miljøskadelig, end den kunne have været. Og et filter, der ikke fungerer optimalt, give andre problemer, som kan blive rigtigt dyre – fx med motoren.

Når du vedligeholder dit partikelfilter og sørger for at få det renset, når der er behov for det, opnår du derimod flere fordele. For det første er filteret naturligvis i stand til at opfylde sin oprindelige funktion; nemlig at reducere kulstofemissionerne fra bilen. For det andet kan du undgå en dyr udskiftning af filteret, hvis du sørger for at få det renset. Og for det tredje kan du beholde det originale filter i bilen så længe som muligt, når du sørger for at passe godt på det.

Hos Ketner har vi landsdækkende service, når det gælder rensning af partikelfilter og på Sjælland finder du fire af vores samarbejdspartnere.

Hør om partikelfilter-rens

Lokationer

Derfor skal filteret renses

Egentlig er din bil i stand til selv at regenerere filteret. Det sker dog kun, når bilen kører med høj hastighed i længere tid ad gangen, fx på motorvej. Det er altså ikke nok med korte ture til købmanden eller til skolen om morgenen. Derfor får mange af os indimellem brug for at få renset filteret – og heldigvis fortæller den orange DPF-lampe i instrumentbrættet os, hvornår det er tid.

Får du brug for en rensning af partikelfilter på Sjælland, kan du kontakte vores samarbejdspartnere og få en tid så hurtigt som muligt. Du finder os både i Kalundborg, Næstved, Lyngby og Herlufmagle

Kun det bedste udstyr til partikelfilterrens på Sjælland

Når du får foretaget en partikelfilterrens hos Ketner eller en af vores lokale samarbejdspartnere, er det altid med det bedste udstyr. Inden rensningen bliver der brugt tid på grundig fejlfinding og diagnosticering, så den rette behandling kan gives. Desuden bliver der lavet en trykprøve både før og efter selve rensningen, og til sidst verificeres alle resultater. Grundighed og effektivitet er nøgleordene.