Reparation af aircondition i bil og andre køretøjer

Du mærker det hurtigt, når din aircondition i din bil ikke fungerer ordentligt. Særligt i de måneder, hvor solen står højt på himlen, og du har allermest brug for, at A/C-anlægget fungerer upåklageligt. Så har du brug for en mekaniker i en fart, og det kan du få her hos os. Vi har nemlig ingen ventetid!

Vi arbejder målrettet på at minimere ventetiden for alle vores kunder, og samtidig tilbyder vi dig en høj faglig kvalitet og reservedele fra Bosch, der sikrer dig et hurtigt og godt resultat, hver eneste gang.

Kig ind – så sørger vi for, at du kan køre af sted i en dejligt afkølet bil igen i løbet af ingen tid. Kan vi ikke klare reparationen nu og her, får du tilbudt gratis lånebil!

Tag dig godt af din aircondition i din bil – det betaler sig

Da funktionen af et airconditionanlæg har en høj værdi for enhver bilist, der sætter pris på komfort, kan det betale sig at få efterset dit anlæg med jævne mellemrum. For opstår der først skade, kan det forårsage skade, der er temmelig dyr og omstændelig at reparere. Har du mistanke om, at din aircondition ikke kører helt, som det skal, er du naturligvis meget velkommen til at komme forbi et af vores værksteder til et hurtigt eftersyn.

Hos os får du altid hurtig betjening. Og viser det sig, at der er problemer med dit anlæg, tager vores specialister sig gerne af en reparation af aircondition på din bil, så du kan få komforten tilbage så hurtigt som muligt. Er det en reparation, der tager længere tid, tilbyder vi dig at låne en af vores biler – helt gratis. Hos Ketner er det altid vores prioritet at gøre det at køre sin bil på værksted så god en oplevelse som overhovedet muligt.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Hurtig og professionel service til konkurrencedygtige priser

Hvis din aircondition pludselig ikke blæser kold luft længere, har du sikkert en masse spørgsmål. Hvad er der galt? Hvor meget koster det at få foretaget en reparation af min bils aircondition? Hos Ketner ved vi lige, hvor vi skal kigge for at identificere de problemer, der kan være, når det er relateret til dit A/C-anlæg. Derfor kan du altid svinge forbi til et hurtigt tjek af bilen, hvis du er i nærområdet. Og er der nogle dele, der skal skiftes eller kan repareres, klarer vi det på stedet eller laver en aftale med dig med det samme, så du kan blive kølet ned igen.

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål om din bils aircondition eller har brug for at få den repareret af vores team så hurtigt som muligt.