Professionel service af aircondition

Vores uddannede og erfarne teknikere kan udføre en effektiv og professionel aircondition-service, når du oplever et behov for det. Kører du forbi et af vores værksteder i Jylland, kan vi kontrollere dit køretøjs luftsystem, hurtigt diagnosticere problemet og levere omkostningseffektive reparationsløsninger.

Vi tilbyder både reparation, service, vedligeholdelse og udskiftning af din aircondition. Vi er derfor det helt naturlige valg, når du leder efter et autoværksted til en aircondition-service.

Husk det er os uden ventetid!

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Vedligeholdelse, reparation og service af aircondition og klimaanlæg

Hvis din aircondition ikke længere fungerer som den skal, skyldes det mange gange et lavt kølemiddelniveau. Hos Ketner undersøger vi naturligvis hele dit klimaanlæg for at afgøre hvad, der er problemet. Vi anbefaler, at du ikke forsøger at løse problemet selv.

Tilføjelse af kølemiddel, der ikke er beregnet til dit system kan nemlig forårsage uoprettelig skade på hele dit A/C-system. Det vil derfor altid være fordelagtigt for dig at køre forbi os, når en service på din aircondition er nødvendig. Vi er eksperter og har mange års erfaring – vi har derfor helt styr på, hvordan dit system skal håndteres.

I de fleste tilfælde vil du få en advarsel i bilen, hvis det er tid til en aircondition-service. De mest almindelige tegn er:

  • Hvis du oplever usædvanlig støj igennem ventilationsåbninger.
  • Hvis du oplever en dårlig lugt, når du tænder din A/C.
  • Hvis din A/C blæser ved inkonsekvente temperaturer.

Jo hurtigere du får set på problemet, jo større chance er der for, at vi nemt kan reparere og løse det.