Vi håndterer reparation af klimaanlæg i din bil

Vores erfarne og professionelle teknikere kan udføre mange forskellige services på klimaanlæg – lige fra test og regelmæssig vedligeholdelse til fuldførelse af en større reparation.

På vores værksteder i Aalborg, Herning, Holstebro, Aarhus og Kolding står vores specialister klar til at teste dit køretøjs system, hurtigt diagnosticere problemet og levere konkurrencedygtige reparationsløsninger. Hos Ketner har vi nemlig branchens bedste og mest avancerede udstyr, som vi arbejder med på vores topmoderne testcenter.

Vi tilbyder service, udskiftning og reparation af klimaanlæg i bil. Har du spørgsmål til dit anlæg, eller til hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd.

Vedligeholdelse, service og reparation af klimaanlæg i din bil

Hvis du nogensinde har oplevet problemer med klimaanlægget i din bil, ved du, hvor ubehageligt det kan være at køre i en varm bil – især midt om sommeren. Så hvis du skruer helt op for dit klimaanlæg, og den stadig ikke giver lindring fra varmen, er der en grund.

Hos Ketner er vi specialiserede i reparation af klimaanlæg i bil og kan hjælpe dig med at komme tilbage til et komfortabelt klima.

Men hvordan ved du så, at der er et problem med dit klimaanlæg? Disse fire tegn, skal du være opmærksomme på, da de kan indikere, at din bil behøver en reparation af klimaanlægget:

  • Anlægget blæser varm luft.
  • Anlægget siger ukendte lyde og støjer
  • Anlægget lugter dårligt, når det tændes
  • Anlægget lækker, og der kommer vand ind

Jo hurtigere vi kan se, fejlfinde og diagnosticere problemet, jo mindre en reparation skal vi højst sandsynligt lave – og det sparer naturligvis dig nogle penge i reparationsregninger.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Kontakt os i dag og book tid til reparation af klimaanlæg

Vores mekanikere har mange års erfaring med service, reparation og vedligeholdelse af klimaanlæg i biler, og de kan derfor også hjælp dig, hvis du har eventuelle spørgsmål til dit eget anlæg eller til vores service. Kontakt os i dag og hør nærmere eller book din tid her på siden hos det værksted, der er tættest på dig.