Service på klimaanlæg

Dit klimaanlæg er altafgørende for, at bilen er et behageligt sted at opholde sig. Især på længere ture er et velfungerende klimaanlæg uundværligt, men også på kortere ture højner et godt klima komforten betragteligt. Derfor er det også vigtigt, at du passer godt på klimaanlægget – ligesom alt andet i bilen har det nemlig brug for vedligeholdelse og jævnlige eftersyn.

Hos Ketner klarer vi alle former for eftersyn og service på klimaanlæg. Vi servicerer alle typer køretøjer for både private og erhvervskunder – kom omkring eller book tid online, hvis du ønsker at lave en aftale om service på klimaanlæg.

Husk det er os uden ventetid!

Sådan passer du selv godt på dit klimaanlæg

Imellem serviceeftersynene er der nogle ting, du kan gøre for at tage vare på dit klimaanlæg og forlænge levetiden på det. Eksempelvis bør du bruge klimaanlægget hele året. Når det kører mindst 10 minutter om måneden, bliver pakningerne smurt, og du forebygger lækager. Med regelmæssig drift forhindrer du også, at der dannes dårlig lugt pga. fugt eller bakterier i filteret.

Du bør også få tjekket dit klimaanlæg en gang om året og serviceret hvert andet år. En af de ting, der undersøges, er mængden af kølemiddel. Kølemidlet indeholder olie, og er der ikke nok kølemiddel, kan der derfor opstå skader på vigtige dele af klimaanlægget – og det kan koste dyrt. Regelmæssig service på dit klimaanlæg er derfor i længden en god investering, fordi det forlænger levetiden på anlægget og sparer dig for udgiften til et nyt.

Derudover giver optimal udnyttelse af anlægget et mindre brændstofforbrug, og du opnår optimal beskyttelse mod bakterier og allergifremkaldende partikler som eksempelvis pollen. Vælger du at få filteret skiftet med jævne mellemrum, sikrer du dig endnu bedre mod uønsket forurening, lugt og allergifremkaldende stoffer i bilen.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Book en tid til service på klimaanlæg allerede i dag

Trænger dit klimaanlæg til et eftersyn, eller vil du bare gerne høre mere om, hvad vi kan tilbyde? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er tilgængelige via online booking, eller du kan også bare kigge ind. Du er altid velkommen.