Reparation af ridser i fælge

Et sæt skinnende og velholdte fælge løfter helhedsindtrykket af din bil til nye højder. Hos Ketner har vi alt det nødvendige udstyr og den nyeste knowhow inden for reparation af fælge – på den måde kan vi sørge for, at din bil og dine fælge står helt skarpt.

Mange tror, at der ikke er andet at gøre med et sæt beskadigede alufælge end at smide dem ud og anskaffe sig nogle nye, men det er ikke tilfældet. Uanset om der er tale om småridser eller lidt større skader, kan vi udbedre dem og gøre dine fælge skinnende flotte igen.

Vi kan faktisk klare at fra polering af mindre, kosmetiske ridser til en fuld renovering.

Se hvordan vi renovere en fælg

Vi reparerer ridser i fælge med det nyeste udstyr

Vores hold af erfarne mekanikere står klar til at reparere og renovere dine fælge på vores autoværksteder, der er fordelt over hele Jylland. Der er flere muligheder for reparation af ridser i fælge, som afhænger af, hvor store skader der skal udbedres. På alle vores autoværksteder har vi det nyeste og mest avancerede udstyr, der skal bruges for at:

  • Polere og reparere mindre skader
  • Afdreje overfladen på fælgen
  • Rette op på skæve fælge

Vi sætter en ære i altid at foretage reparationer hurtigt og effektivt. Når du indleverer dine fælge hos os, kan du altid være sikker på at få dem tilbage så hurtigt som muligt.

Så er du snart klar til igen at køre med fælge, der ser ud næsten som nye. Dermed bevarer du dine originale fælge, uden at skulle betale dyrt for et nyt sæt.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Bestil en tid til reparation af dine fælge allerede i dag

Har du brug for en reparation af ridser på dine fælge, skal du ikke tøve med at kontakte os. Uanset hvor i Danmark du befinder dig, kan vi hjælpe dig med dine fælge, så du sparer udgiften til et sæt nye. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du en fast pris, inden vi går i gang med opgaven, kan det sagtens lade sig gøre. Du kan fx tage nogle billeder af dine fælge og sende til os, og vi vil herefter vurdere omfanget af opgaven og give dig en pris.