Professionel service og reparation af automatgearkasse

En professionel udført reparation af din automatgearkasse er afgørende for dit køretøj. Det vil fremme optimal ydelse og forhindre, at gearkassen svigter. Hvis dit automatgear forsømmes under den rutinemæssige vedligeholdelse, vil gearene blive nedslidte, og det kan have dyre følgeomkostninger.

Heldigvis er vi hos Ketner specialister i service og reparation af automatgearkasser. Vi har mange års erfaring og er derfor dit helt naturlige valg, når det drejer sig om vedligeholdelse af dit køretøj. Vi har branchens bedste udstyr, så vi hurtigt kan tage stilling til, hvilken service din automatgearkasse har brug for.

Hos Ketner kan du helt unikt få 100 % skiftet olie på dit automatgear, da vi har investereret i en speciel skyllemaskine, der kan skifte det hele. Du er altså i trygge hænder, hvis du leverer din bil til service eller reparation af din automatgearkasse hos et af vores værksteder.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Uovertruffen ekspertise og service – kontakt os for reparation af automatgear

Hos Ketner håndterer vi naturligvis både manuel- og automatgear. Men hvis du selv skal holde øje med om, der er problemer med gearkassen, viser det sig forskelligt, alt efter om din bil har automatgear eller ej. Har du automatgear, vil du oftest mærke problemer ved, at gearene hakker eller er længere om at skifte. Ved manuelt gear bliver gearskiftet typisk meget støjende.

Oplever du disse tegn på, at gearkassen trænger til vedligeholdelse, anbefaler vi, at du kontakter os med det samme. En velkørende gearkasse er nøglen til en velkørende bil, og lader du problemet være i længere tid, kan det endte med at koste dig dyrt. Tager vores reparation længere tid, tilbyder vi dig naturligvis en gratis lånebil, så du stadig er kørende mens vi arbejder på din bil.

Book tid til en reparation af din automatgearkasse i dag. Vi glæder os til at tage imod dig.