Renovering af automatgearkasse af erfarne specialister

På samme måde som motoren fungerer som hjertet i din bil, fungerer gearkassen som nervesystemet og leverer kommandoer og kraft fra motoren til hjulene for at bestemme hastigheden.

Uanset om din bil er udstyret med automatisk- eller manuelt gear, har vores erfarne teknikere ekspertisen til at udføre en professionel renovering af din automatgearkasse.
Vi gennemfører en komplet kontrol af gearkassen. Vi inspicerer den for lækager og vurderer olien for tegn på slid eller andre problemer.

Vi kan også skylle gearkassen fuldstændigt og sørge for 100 % olieskift på automatgear. Uden en skylning er det typisk kun muligt at skifte 50 % af olien. Med et komplet skift kan du virkelig mærke forskellen – din gearkasse kører væsentligt bedre.

Autoværksted med speciale i renovering af gearkasse

Hos Ketner har vi mange specialister samlet under ét tag, og de har alle erfaringer med en lang række af bilkomponenter, bilmærker og udstyr. Vi sætter en ære i vores arbejde og vil altid arbejde hårdt på, at vores kunder er godt kørende. Kommer du derfor forbi et af vores værksteder i Aalborg, Herning, Holstebro, Aarhus og Kolding til en renovering af din automatgearkasse, tilbyder vi dig en gratis lånebil, hvis det tager længere tid.

Vi arbejder altid på at give dig så lidt ventetid som muligt, og kigger derfor på din bil med det samme – og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi håndterer alle opgaver på vores topmoderne testcenter, hvor vi har branchens bedste udstyr, som hurtigt kan fejlfinde og stille en diagnose.

Kontakt os i dag og book tid til renovering af gearkasse – vi står klar til at tage imod dig og din bil, så du trygt kan komme tilbage på vejene igen.