Køb en bilvarmer hos Ketner og vågn op til en bedre bil

Hvis du er bilejer, kender du sikkert til oplevelsen af at stå om morgenen og skrabe sne og is af ruden om vinteren. Det kan du blive helt fri for med en effektiv bilvarmer fra Ketner. Når vi har installeret en bilvarmer i din bil, kan du slappe af og glæde dig over at kunne sove lidt længere, inden du sætter dig ud i en varm og køreklar bil.

Vi har flere forskellige muligheder at vælge imellem, så du får lige nøjagtig det niveau af moderne kørekomfort, du ønsker dig – og ikke mindst når du ønsker dig det. Vi har blandt andet bilvarmere, der styres af en app på din smartphone eller tablet, elektriske bilvarmere med indbygget timer eller fjernbetjening. Her får du lige præcis den bilvarmer, som løser nogle af de mest genkendelige daglige udfordringer ved det danske vintervejr.

Hos Ketner er vi autoriseret forhandler af bilvarmere i høj kvalitet fra Webasto, Eberspächer og Defa, og vi sørger naturligvis også for at montere dit nye udstyr for dig uden ventetid på et af vores værksteder.

Grib fat i os, hvis du gerne vil have mere information om priser på en bestemt bilvarmer, muligheder eller andet. Vi glæder os til at høre fra dig og at give dig en klart bedre oplevelse af at være bilejer.

Du får flere fordele ved at vælge en bilvarmer fra Ketner

Selvom det at sætte sig ind i en dejligt varm bil på en kold vintermorgen står højt på ønskelisten hos mange bilejere, er der faktisk flere goder ved at vælge at få installeret en elektrisk bilvarmer på et af vores værksteder. Det er klart, at det at sætte sig ud i en forvarmet bil i stedet for en, der er gennemfrosset, giver en anderledes positiv begyndelse på dagen. Ikke nok med, at du slipper for at stå og skrabe is og sne af ruder og spejle – du kan naturligvis også nyde godt af, at du har fuldt udsyn fra dine dugfri ruder, så snart du sætter dig ind og drejer nøglen om i din bil. Det vil med stor sikkerhed gøre dig til en meget mere afslappet og sikker bilist i den kolde og eventuelt mørke vintertrafik.

Udover de fordele, som en bilvarmer har for dit personlige velbefindende, er der også andre mere tekniske fordele. For en forvarmet bil kører naturligvis noget bedre end en bil, der koldstartes efter at have stået i aggressiv kulde i flere timer hen over natten. Det resulterer i et markant bedre brændstofforbrug og mindre slitage på din bils motor. Det er heller ikke ideelt for dig at løbe en 100 m-sprint, lige så snart du står ud ad sengen – og det samme gør sig gældende for din bil. For om vinteren har en kold bil en kold motor. Og en kold motor har kold olie. Kold olie er tykkere og betydeligt dårligere til at smøre din motor, end når den er opvarmet. Det er ikke ideelt. Derfor er din motor markant bedre kørende, når du har mulighed for at forvarme den ved hjælp af en bilvarmer.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Vælg en montering af bilvarmer fra Ketner og glæd dig til:

Maksimal komfort og glæde af din bil
Sæt dig ind i en varm kabine hver morgen, uden at du først skal stå og skrabe dine ruder og sidespejle i det kolde vinterhalvår. Det hele kan ordnes ved hjælp af forskellige smarte løsninger, der passer til dig.

Forbedret sikkerhed for dig og dine medtrafikanter
Med en elektrisk bilvarmer installeret sørger du for at prioritere din vigtige sikkerhed som bilist om vinteren. Hermed dugger din ruder ikke, og du kan koncentrere dig 100 % om trafikken.

Mere køreglæde, mindre forurening
En opvarmet motor udleder en mindre mængde skadelige gasarter og giver dig en forbedret brændstoføkonomi i løbet af det første stykke tid, når du starter din bil i kolde temperaturer.

Ring til os og hør mere om priser og montering af bilvarmere m.m.

Und dig selv den luksus at ringe til os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig med hensyn til at installere en bilvarmer i netop din bil. Her kan du få oplyst priser på de forskellige modeller og glæde dig til at spare rigtigt lang tid på belastende og trivielle opgaver om morgenen.

Vi glæder os til at gøre dit liv lidt bedre.