Mød medarbejderne

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding, består i dag af ca. 85 medarbejdere, fordelt i forskellige afdelinger, der alle brænder for deres fag.

Herning

Lars er garant for god service, han arbejder målrettet og systematisk og sørger for at alle de daglige opgaver løser sig. Lars har stor erfaring indenfor autobranchen, og har du spørgsmål så ring, han står klar med gode råd.

Lars Fibiger

Værkstedschef

Alexander er en meget alsidig mekaniker og er omhyggelig med sit arbejde. Alexander er kommet hjem til Herning efter at have tilbragt et par år ved Bosch Car Service i Middelfart.

Alexander de Mylius-Benzon

Mekaniker autoværksted

Nicky er udlært hos autoriseret Audi, VW og Skoda forhandler. Han er uddannet diagnosetekniker og brænder for faget. Han har det sorte bælte i fejlfinding og klarer problemer på alle bilmærker. Nicky er en rigtig lun fyr med et godt overblik.

Nicky Skov Olesen

Tekniker

Claus er med sine mange års erfaring både guld, sølv og bronze mekaniker/tekniker Inden for Opel, men håndterer naturligvis andre bilmærker med samme ekspertise. Claus er altid glad og en yderst positiv kollega.

Claus Melchoir Henriksen

Tekniker

Knud Erik er en unik elektromekaniker der mestrer sit fag. Han har det sorte bælte i montering og reparation af oliefyr og bilvarmere. Driller elektronikken er Knud Erik manden der løser det!

Knud Erik Odsgaard

Elektromekaniker

Victor er i gang med sin læretid på vores autoværksted. Han er en energisk ung mand med masser af gå på mod og har en stor lyst til at lære nyt.

Victor Sand Nielsen

Mekanikerlærling

Kasper styrer og planlægger alt kørsel ind og ud af værkstedet. Det bliver derfor til et utal af kilometer på de danske veje. Kasper er firmaets mindste mand men har en stor personlighed! Man møder altid en glad og smilende Kasper.

Kasper Rosbjerg Sigmer

Chauffør

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Birgitte Lænner

Marketing og kontorassistent

Jesper er voksen elev, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab, som han gerne vil specialisere sig i. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, der er på kontoret. Og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi.

Jesper Sørensen

Kontorelev