Partikelfilter-rens til Alfa Romeo

Når den orange DPF-lampe i instrumentpanelet begynder at lyse, er det tid til en rensning af dit partikelfilter. Filteret er egentlig designet til selv at regenerere, men efter et stykke tid sker det ofte, at filteret tilstoppes. Så begynder advarselslampen at lyse, og et specialiseret autoværksted er nødt til at foretage en rensning af partikelfilteret på din Alfa Romeo. Hos Ketner er vi førende inden for moderne teknologi til effektiv rens af din bils partikelfilter. Så kontakt os i dag, hvis du har brug for at få optimeret filteret på din Alfa Romeo. Herefter er du igen godt kørende med et system, der effektivt mindsker din bils forurening.

Hør om partikelfilter-rens

Derfor skal du sørge for at få renset dit partikelfilter

En partikelfilter-rens til Alfa Romeo er godt for miljøet og for din økonomi. Partikelfilterets funktion er nemlig at reducere de skadelige emissioner fra din bils udstødning for dermed at mindske bilens miljøpåvirkning. En rensning forhindrer, at filteret stopper til og sikrer, at det kan fortsætte med at udføre sin vigtige opgave. Samtidig forlænger du med partikelfilter-rens dit partikelfilters levetid. Det betyder både, at du kan beholde det originale filter i længere tid, og at du sparer dig selv for den betydelige udgift, det medfører at anskaffe et helt nyt partikelfilter. Til en almindelig personbil kan et partikelfilter nemt koste 15.000-20.000 kr.

Professionelt

Vores autoværksted i Herning har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Mens vores mekaniker i Herning arbejder på din bil, har vi altid en lånebil klar til dig.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Herning kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Herning giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Byens bedste værksted. Kan lave alt 😉

Placeholder image

Jesper Vang

The most profesional autoservice I have ever seen so far. Ole is one of the best professionals I have met and the nicest guy 🙂 Shout outs also to the mechanics working on my car, good job. Carry on doing the best

Martin Mudrik

Super service hele vejen rundt

Kasper Albin

Meget godt. God service

Sven Berentzen

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Professionel rensning af partikelfilter til Alfa Romeo hos Ketner

Hos Ketner står et team af dedikerede og erfarne mekanikere klar til at tage sig godt af din Alfa Romeo. Vi er som sagt førende i branchen, når det gælder det teknologiske udstyr, der skal til for først at diagnosticere fejlen og derefter at udføre et partikelfilter-rens på den sikreste og mest effektive måde. Faktisk kan du være sikker på, at vi altid renser filteret samme dag, som du indleverer det hos os. Du bestemmer selv, om du blot vil aflevere selve filteret til os, eller om du vil komme med bilen og lade os stå for afmontering og genmontering af filteret.

Book en tid allerede i dag, hvis partikelfilteret på din Alfa Romeo trænger til en rensning. Vores ekspertise og mangeårige erfaring er din garanti for en behandling i topklasse – vi glæder os til at tage imod dig på dit lokale autoværksted.