Forlæng bådsæsonen med en bådvarmer

Hos Ketner er vi meget mere end specialister i biler, vi er også eksperter i både og er leverandør af det bedste indenfor bådvarmere. Hos Ketner er vi nemlig autoriseret forhandler af Eberspächer og Webasto, som leverer høj kvalitet, så du får en behagelig komfort på båden.

Som passioneret sejler ved du, at vejret på havet aldrig er til at regne med, og du kan derfor komme ud for, at det skifter meget hurtigt. Dæk dig selv ind og installer en bådvarmer. Så er du sikret en lækker og varm kahyt, som du har lyst til at opholde dig i det meste af året.

Kontakt os i dag og hør nærmere om montering af bådvarmere.

Stor knowhow og ekspertise inden for bådvarmere

Vores teknikere har mange års erfaring med reparation af både, og de har derfor også stor viden om det udstyr, der passer bedst til dine behov. En bådvarmer varmer hurtigt kahytten op til en behagelig temperatur, og sikrer en kontinuerlig opvarmning. Varmeren kører støjsvagt og bruger meget lidt el og brændstof. Hos Ketner finder du både bådvarmere til diesel og el. Tag en snak med vores teknikere om, hvad der er den bedste løsning for dig.

En bådvarmer er nem at montere, og du kan derfor hurtigt være tilbage på vandet igen – blot med en mere behagelig temperatur, så du rigtigt kan nyde lyden af bølgerne og den friske luft omkring dig.

Professionelt

På vores autoværksted i Holstebro har vi branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Der er altid en lånebil klar til dig, mens du har din bil på værksted i Holstebro.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Holstebro kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores automekaniker i Holstebro giver dig altid den hurtigst mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Det siger vores kunder om os

Fik problemer med bilen på ferie i Vestjylland. Ketner skiftede dieseldyser på en halv dag. Afleverede den efter fyraften den ene dag og kunne hente bilen efter frokost dagen efter. Og ikke overpris.

Per Dybdal

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Super service og hurtig reparation. Min bil støjede og havde ustabil motorgang. En hurtig diagnose viste at det var dyserne det var galt med. Blev informeret om omfanget, og har fået en “ny” bil igen.

Placeholder image

Søren Kirstein

Nyd den ideelle atmosfære ombord med en bådvarmer fra Eberspächer eller Webasto

Med en nyinstalleret bådvarmer kan du opleve skønheden ved vinterhalvåret til havs. Hos Ketner leverer vi både luft-og vandvarmere, der sikrer dig en behagelig komfort. Vores bådvarmere skaber økonomiske, effektive og pålidelige løsninger, så du kan føle dig ekstra godt tilpas, når du er ude at sejle.

På vores værksteder findes der en løsning til ethvert behov. Kontakt os i dag og hør meget mere om pris, montering eller noget helt tredje.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores værksteder.