Mød frontpersonalet

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro, Kolding og Odense, består i dag af ca. 120 medarbejdere, fordelt i de forskellige afdelinger.

I Aalborg står 5 friske værkfører klar til at tage imod dig og din bil.
Kontakt dem og få råd og vejledning, så du hurtigt kan komme videre.

Mangler du en reservedel, har vi også eksperter inden for det område.
De er mestre i at finde de korrekte dele, og kan ofte levere fra dag til dag.

Vi glæder os til at tale med dig.

Aalborg

Sebastian har en baggrund fra Mercedes inden han skiftede til Ketner Aalborg. Her har han taget systemtekniker uddannelsen ved Bosch og har et utroligt know-how inden for diagnose og fejlfinding på både benzin- og dieselkøretøjer. Sebastian er manden, der løser de udfordringer, du må have!

Sebastian Thompson

Værkstedschef

Michael har haft sin opvækst ved Citroën og har ansvaret for auto- og el værkstedet hos Ketner Aalborg. Michael er ekstremt engageret og arbejder målrettet og systematisk på at få alle de daglige opgaver til at løse sig. Michael har et meget venligt og humoristisk væsen.

Michael Bertelsen

Værkfører

Thomas har en bred erfaring indenfor autobranchen, og har en baggrund som maskinmester. Han har især stort kendskab til Ford, men kan også give kyndig vejledning inden for andre typer bilmærker. Thomas arbejder med FMI og er også behjælpelig i Auto- og elværksted.

Thomas Fjorbak Mikkelsen

Værkfører

Anders har arbejdet som tekniker gennem flere år, og er den, hjælper Sebastian inde på testcenteret. Anders er altid behjælpelig med at tage imod kunderne og løse dagens opgaver.

Anders Færløv Bang

Værkfører

John er vores ekspert indenfor specielle opgaver til entreprenør- og autobranchen, hvor han har stor viden og erfaring. Især er han specialist indenfor varmere, turbo, fartskriver og el-opgaver. John er også vores salgsmedarbejder, der servicerer kunderne på Grønland, som han besøger hvert år.

John Andersen

Værkfører / Teknisk salgsassistent

Simon er lagerchef og har det store overblik over reservedelene i alle Ketner´s afdelinger. Han sørger for, at vi har gode leverandøraftaler, får købt reservedelene ind til de rigtige priser og lagerfører dem der, hvor de skal bruges.

Simon Aagren Christensen

Lagerchef

Keld taler i telefon hele dagen, hvor han servicerer kunder i det ganske land især med diesel reservedele og komponenter. Keld har gennem årene fået en enestående ekspertise og sammen med sit smittende humør sikrer han den bedst tænkelige betjening.

Keld Johansen

Reservedelsekspedient

Sanni styrer reservedelslageret med hård hånd og er omdrejningspunktet på kontoret. Hun er en sand mester i at finde de specielle stumper, som ikke lige er metervarer. Sanni er humørfyldt og har altid et glimt i øjet.

Sanni Bjerre Jensen

Reservedelsekspedient

Jakob er superskarp til at finde de reservedele, som værkstedet står og mangler, og han kan rådgive mekanikerne med finde de korrekte dele. Jakob hjælper også med at holde lageret ajour og sørge for forsendelse af bestillinger.

Jakob Skotte Kristensen

Reservedelsekspedient

Oluf er en utrolig dygtig dieseltekniker. Han har en faglig stolthed og har sans for detaljerne samtidig med han holder styr på dieselværkstedet. Ingen diesel opgave er for stor for Oluf.

Oluf Steenfeldt

Dieseltekniker

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte styrer vores hjemmeside og facebookside og tager sig af den generelle markedsføring.

Birgitte Lænner

Marketingassistent

Jesper er allround på kontoret, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi. Jesper er også primær bestyrer af vores Oscar Biludlejning.

Jesper Sørensen

Bogholderi og kontorassistent