Mød frontpersonalet

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding, består i dag af ca. 90 medarbejdere, fordelt i de forskellige afdelinger.

I Aalborg står 5 friske værkfører klar til at tage imod dig og din bil.
Kontakt dem og få råd og vejledning, så du hurtigt kan komme videre.

Mangler du en reservedel, har vi også eksperter inden for det område.
De er mestre i at finde de korrekte dele, og kan ofte levere fra dag til dag.

Vi glæder os til at tale med dig.

Aalborg

Sebastian har haft sin opvækst ved Mercedes inden han skiftede til Ketner Aalborg. Her har han taget systemtekniker uddannelsen ved Bosch og har et utroligt know-how inden for diagnose og fejlfinding på både benzin- og dieselkøretøjer. Sebastian er manden, der løser de udfordringer, du må have!

Sebastian Thompson

Værkstedschef

Michael har haft sin opvækst ved Citroën og har ansvaret for auto- og el værkstedet hos Ketner Aalborg. Michael er ekstremt engageret og arbejder målrettet og systematisk på at få alle de daglige opgaver til at løse sig. Michael har et meget venligt og humoristisk væsen.

Michael Bertelsen

Værkfører

Daniel er kommet til os i 2017 efter at have været hos Opel og Kia. Han er uddannet Kia tekniker og har stort know-how inden for fejlfinding. Daniel er med i den daglige "kamp" i indskrivningen og på værkstedet, hvor de mange opgaver skal falde på plads. Daniel har et pragtfuldt og smittende humør.

Daniel Tvorup Træholt

Værkfører

Thomas har mange års erfaring som værkfører og 30 års erfaring indenfor branchen. Han har især stor erfaring med tyske biler, men har også arbejdet med mange andre bilmærker gennem årene. Thomas står altid klar med gode råd og vejledning.

Thomas Nyholm

Værkfører

John er vores ekspert indenfor specielle opgaver til entreprenør- og autobranchen, hvor han har stor viden og erfaring. Især er han specialist indenfor varmere, turbo, fartskriver og el-opgaver. John er også vores salgsmedarbejder, der servicerer kunderne på Grønland, som han besøger hvert år.

John Andersen

Værkfører / Teknisk salgsassistent

Keld taler i telefon hele dagen, hvor han servicerer kunder i det ganske land især med diesel reservedele og komponenter. Keld har gennem årene fået en enestående ekspertise og sammen med sit smittende humør sikrer han den bedst tænkelige betjening.

Keld Johansen

Reservedelsekspedient

Simon er specialist i reservedele og er den, der lynhurtigt servicerer værkstedet, når de mangler komponenter til reparationerne. Simon har mange års erfaring indenfor autobranchen og har et bredt kendskab til alle bilmærkerne.

Simon Aagren Christensen

Reservedelsekspedient

Sanni styrer reservedelslageret med hård hånd og er omdrejningspunktet på kontoret. Hun er en sand mester i at finde de specielle stumper, som ikke lige er metervarer. Sanni er humørfyldt og har altid et glimt i øjet.

Sanni Bjerre Jensen

Reservedelsekspedient

Jakob er superskarp til at finde de reservedele, som værkstedet står og mangler, og han kan rådgive mekanikerne med finde de korrekte dele. Jakob hjælper også med at holde lageret ajour og sørge for forsendelse af bestillinger.

Jakob Skotte Kristensen

Reservedelsekspedient

Oluf er en utrolig dygtig dieseltekniker. Han har en faglig stolthed og har sans for detaljerne samtidig med han holder styr på dieselværkstedet. Ingen diesel opgave er for stor for Oluf.

Oluf Steenfeldt

Dieseltekniker

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte styrer vores hjemmeside og facebookside og tager sig af den generelle markedsføring.

Birgitte Lænner

Marketingassistent

Jesper er voksen elev, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab, som han gerne vil specialisere sig i. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, der er på kontoret. Og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi.

Jesper Sørensen

Kontorelev