Mød medarbejderne

Ketner afdelingerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Holstebro og Kolding, består i dag af ca. 85 medarbejdere, fordelt i forskellige afdelinger, der alle brænder for deres fag.

I Aalborg står 5 friske værkfører til at tage imod dig og din bil.
Få råd og vejledning, så du hurtigt kan komme videre.

Aalborg

Sebastian har haft sin opvækst ved Mercedes inden han skiftede til Ketner Aalborg. Her har han taget systemtekniker uddannelsen ved Bosch og har et utroligt know-how inden for diagnose og fejlfinding på både benzin- og dieselkøretøjer. Sebastian er manden, der løser de udfordringer, du må have!

Sebastian Thompson

Værkstedschef

Michael har haft sin opvækst ved Citroën og har ansvaret for auto- og el værkstedet hos Ketner Aalborg. Michael er ekstremt engageret og arbejder målrettet og systematisk på at få alle de daglige opgaver til at løse sig. Michael har et meget venligt og humoristisk væsen.

Michael Bertelsen

Værkfører

Daniel er kommet til os i 2017 efter at have været hos Opel og Kia. Han er uddannet Kia tekniker og har stort know-how inden for fejlfinding. Daniel er med i den daglige "kamp" i indskrivningen og på værkstedet, hvor de mange opgaver skal falde på plads. Daniel har et pragtfuldt og smittende humør.

Daniel Tvorup Træholt

Værkfører

Kasper har arbejdet hos Ketner Aalborg siden 2014, hvor han startede som mekaniker og senere blev værkfører. Han har et bredt kendskab til mange bilmærker og er altid klar til at rådgive kunderne. Kasper har et dejligt humør og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Kasper Mygind Johansen

Værkfører

John er vores ekspert indenfor specielle opgaver til entreprenør- og autobranchen, hvor han har stor viden og erfaring. Især er han specialist indenfor varmere, turbo, fartskriver og el-opgaver. John er også vores salgsmedarbejder, der servicerer kunderne på Grønland, som han besøger hvert år.

John Andersen

Værkfører / Teknisk salgsassistent

Keld taler i telefon hele dagen, hvor han servicerer kunder i det ganske land især med diesel reservedele og komponenter. Keld har gennem årene fået en enestående ekspertise og sammen med sit smittende humør sikrer han den bedst tænkelige betjening.

Keld Johansen

Reservedelsekspedient

Jannie skiftede til Ketner Aalborg i 2016 fra autobranchens største grossist FTZ. Jannie er blæksprutten på reservedelslageret, hun samler trådene og håndterer flere af de administrative opgaver, samtidig med hun servicerer kunder og vores egne mekanikere.

Jannie Obitsø Petersen

Reservedelsekspedient

Sanni styrer reservedelslageret med hård hånd og er omdrejningspunktet på kontoret. Hun er en sand mester i at finde de specielle stumper, som ikke lige er metervarer. Sanni er humørfyldt og har altid et glimt i øjet.

Sanni Bjerre Jensen

Reservedelsekspedient

Peter er udlært hos Skoda og er efterfølgende også uddannet pladesmed. Peter elsker udfordringer og har privat en forkærlighed for renovering af Puch knallerter. Peter er en sand mester der kan udrette mirakler når det kommer til at rette buler og skader.

Peter Andreasen

Mekaniker autoværksted

Nikolaj blev fastansat på autoværkstedet efter endt læretid hos os. Nikolaj viste gennem hele læreforløbet flair for faget og er nu en fantastisk mekaniker. Nikolaj arbejder målrettet og løser opgaverne samtidig med han har kunderne i fokus.

Nikolaj Hedegaard Jensen

Mekaniker autoværksted

Jesper har bred erfaring fra mange mærker. Han er meget omhyggelig og arbejder altid systematisk samt målrettet. Jesper har et dejligt humør, han spreder liv på værkstedet og er altid klar med en hjælpende hånd i pressede situationer.

Jesper Christiansen

Mekaniker autoværksted

Jonas er med på noderne når det gælder mekanik. Han er en stille og rolig fyr, der klarer de opgaver han bliver udfordret med. Jonas er meget omhyggelig og i sin fritid bruges tiden på musik.

Jonas Andersen

Mekaniker autoværksted

Michael har en baggrund fra Skoda, og er ekspert i dette bilmærke. Han mestrer også alle andre mærker, arbejder systematisk og har styr på tingene. Han er fuld af gå på mod og elsker udfordrende opgaver.

Michael Juul

Mekaniker autoværksted

Lars har en baggrund som lastbilmekaniker og arbejder primært med lastbiler, busser og andre større maskiner. Han er ekspert i bus fyr og -klimaanlæg. Er der problemer med at få køretøjet på værkstedet, kører Lars ud til kunder i området med servicevognen.

Lars Bengtsen

Mekaniker autoværksted

Niels er en elektromekaniker med masser af rutine. Han har løst et utal af elektriske drillerier og har derfor altid en løsning i ærmet på de problemer han må møde. Niels er en herlig fyr med et dejligt humør.

Niels Chr. Sandberg

Elektromekaniker

Thomas er udlært mekaniker og pladesmed og har med tiden slået mere over på elektromekanikken. Thomas har sans for detaljen og har fået det sorte bælte i oliefyrsmontering! Thomas monterer og reparerer alle typer fyr og bilvarmere - altid med et fantastisk resultat til følge.

Thomas Pedersen

Elektromekaniker

Per har haft sin opvækst ved Opel og har været hos Ketner Aalborg i mange år. Her har han fuldført systemtekniker uddannelsen hos Bosch og er en sand ekvilibrist inden for fejlfinding. Per klarer alle bilmærker, men har et særdeles godt kendskab til Opel, Mercedes, Audi og VW.

Per Lang

Systemtekniker

Kasper, eller i daglig tale Volvo-Kasper, kom efter mange år som tekniker hos Volvo til Ketner Aalborg, hvor han naturligvis er fantastisk skarp når en Volvo driller. Kasper er i sit naturlige element når han sammen med den originale Volvo tester er i gang med at løse en udfordring på den fornemme svensker.

Kasper Sørensen

Tekniker

Kasper er en særdeles dygtig tekniker med et usædvanligt flair for at løse problemerne på bilerne han møder. Ud over dagligt at stille diagnose og fejlfinde er han blevet uddannet til dyse- og gløderørsoptrækker, hvor han har vist sig som en sand troldmand og rykker nu rundt i hele Jylland og hjælper andre værksteder med netop dette.

Kasper Mouritsen

Tekniker

Henrik er en yderst dedikeret tekniker og er meget omhyggelig og præcis i sit arbejde. Han er udlært hos Toyota og har også været hos VW gruppen, men mestrer diagnose og reparation på alle mærker.

Henrik Jensen

Tekniker

Nikolaj er vores specialist i test og reparation af dyser og brændstofpumper. Han har en stor interesse for moderne dieselteknik, og er en sand mestrer inden for feltet. Han har deltaget i mange dieselseminarer og holder sig løbende ajour. Nikolaj mestrer dieselbænkene og producerer mange ombytningsdyser til vores velassorterede lager.

Nikolaj Larsen

Dieseltekniker

Rasmus er efter endt læretid fortsat på vores testcenter som tekniker. Rasmus har et utroligt flair for faget og elsker en god udfordring. Rasmus er meget målrettet og tager med flid imod de mange opgaver dagligdagen byder på.

Rasmus Juul Petersen

Tekniker

Thomas kommer fra en baggrund hos Volvo, hvor han er udlært. Han har efterfølgende færdiggjort Volvos egen teknikeruddannelse og han er en yderst kompetent og omhyggelig fyr med et dejligt humør.

Thomas Ørts Tjell

Tekniker

Caspar er efter endt læretid stadig at finde hos os. Det var helt naturligt at fortsætte samarbejdet med en dygtig tekniker som kender huset og arbejdsgangene. Caspar er altid i godt humør og tager imod de mange udfordringer dagligdagen byder på.

Caspar Olsen

Tekniker

Lars er en super dygtig systemtekniker, der har taget sin uddannelse hos Bosch. Ud over at stille diagnose og fejlfinde er Lars også mester i dyse- og gløderørsoptrækning, hvor han kører rundt i hele Jylland og hjælper andre værksteder med at løse problemerne.

Lars Kildedal

Systemtekniker

Ib, eller i daglig tale Doktor Ib, er dieseltekniker med speciale i pumper. Ib har mange års erfaring og har bl.a. gennemført den krævende dieseltekniker uddannelse ved Bosch. Ib ses oftest ved dieselbænken med en pumpe kørende til test.

Ib Mortensen

Dieseltekniker

Oluf er en utrolig dygtig dieseltekniker. Han har en faglig stolthed og har sans for detaljerne samtidig med han holder styr på dieselværkstedet. Ingen diesel opgave er for stor for Oluf.

Oluf Steenfeldt

Dieseltekniker

Finn startede i branchen med varevognsopbygning, men fik hurtigt smag for elektromekanikken. Finn er en sand mester i oliefyr og har med tiden monteret flere varmere end de fleste har spist ærter. Når elektronikken driller er Finn manden der finder løsningen.

Finn Rebsdorf

Elektromekaniker

Morten er udlært hos Ford og har efterfølgende uddannet sig med speciale i Honda inden han skiftede til Nordjysk Diesel-Elektro. Morten er meget dedikeret og løser sine opgaver med omhu. Morten har et smittende humør og har altid en frisk bemærkning i ærmet.

Morten Smed

Elektromekaniker

Rasmus elsker mekanik, han har altid vidst, at han ville rode med biler. Han har en stor kærlighed til engelske biler og er selv en lykkelig ejer af en Rover Mini. Rasmus er meget lærenem og suger altid viden til sig.

Rasmus Lynge Jensen

Lærling testcenter

Mikkel er vores nye lærling i testcenteret. Han brænder for mekanikerfaget, lige som sin bror, der også er ansat hos os. Han går til dagens opgaver med fuld energi og høster viden og erfaring fra sine kollegaer.

Mikkel Bach Andersen

Lærling testcenter

Joakim er vores nye lærling. Han brænder for mekanikerfaget, og har det sikkert i blodet, da flere af hans familiemedlemmer er indenfor branchen. Han møder frisk og veloplagt til dagens opgaver, hvor han suger ny viden til sig.

Joakim Hedegaard Jensen

Mekanikerlærling

Kasper er lærling på vores autoværksted. Han har forsat sin uddannelse hos os, efter han har forladt sin tidligere læreplads. Vi er superglade for at Kasper nu er i lære hos os, hvor han får masser af udfordringer og bliver endnu dygtigere til faget.

Kasper Wortzier Christensen

Mekanikerlærling

Sarbast er lærling i vores testcenter. Han elsker nye opgaver og store udfordringer, så han kan få erfaring og lære endnu mere. Biler er hans store interesse, så faget er det helt rette for Sarbast.

Sarbast Hassani

Lærling testcenter

Lars er alt mulig manden hos Nordjysk Diesel-Elektro og kører vareture, varetager pedel rollen samt står for den lettere rengøring mm. Lars er ikke til at undvære i den daglige tummerum og han klarer altid opgaverne med et smil.

Lars Hurup Andersen

Chauffør

Frank suser rundt i det nordjyske og henter og bringer diverse pakker. Frank gør det altid med et smil på læben og han har et meget lunefuldt humør. Udover at være chauffør klarer Frank diverse pedel opgaver mm.

Frank Nielsen Svanborg

Chauffør

Lone står for biludlejning af vores personbiler, varevogne, flyttebiler og biler med lift. Hun sørger for bilerne altid er super rengjorte og klar til udlejning. Har I spørgsmål vedr. billeje for en enkelt dag eller langtidsleje, er Lone altid klar med vejledning.

Lone Ejaas Blanck

Oscar Biludlejning

Jan Faber arbejder hos vores samarbejdspartner BILSYN PLUS, hvor han på grundig og kompetent vis gennemgår bilerne. Jan har gennem mange år arbejdet som tekniker hos os, så vi er super glade for at have ham tilbage som kollega.

Jan Faber

Synsmand BILSYN PLUS

Hovedafdelingen

Torben er kaptajnen for hele flokken hos Ketner. Torben er en yderst positiv karakter og er meget iderig, hvilket betyder, at vi ikke altid gør tingene helt traditionelt. Han er samtidig en meget motiverende foregangsmand.

Torben Hansen

Direktør

Henrik har ansvaret for den finansielle styring hos Ketner. Henrik er en rolig og tålmodig fyr. Fordybelse i statistikker, analyser og tal i almindelighed er det sukker-kick, Henrik skal bruge for at dagen stemmer.

Henrik Thomsen

Økonomichef

Christina er med på holdet, der samler de administrative tråde i organisationen. Hun håndterer bl.a. leverandørfakturaer og jonglerer dagligt med mange opgaver. Christina er altid smilende, har god ordenssans og er altid klar med en hjælpende hånd.

Christina Christensen

Bogholderi og kontorassistent

Birgitte er en del af bogholderiteamet og håndterer leverandørfakturaer og andre daglige opgaver. Herudover styrer hun vores Facebookside og øvrige former for markedsføring. Hun har et positivt, smittende humør og er altid klar med en hjælpende hånd.

Birgitte Lænner

Marketing og kontorassistent

Jesper er voksen elev, hvor han primært arbejder med bogholderi og regnskab, som han gerne vil specialisere sig i. Jesper tager også gerne fat på andre administrative opgaver, der er på kontoret. Og han er altid behjælpelig, når man ringer til vores bogholderi.

Jesper Sørensen

Kontorelev