Værksted i Aalborg med speciale i Audi

Audi har været blandt mange danskeres foretrukne bilmærker i årtier. Og på vores værksted i Aalborg er det naturligvis ingen undtagelse. Derfor kan du roligt kontakte os, hvis du skal have foretaget et eftersyn eller andet, der har noget med din Audi at gøre.

Vi er nemlig altid klar til at tage os af din bil med det samme; på vores værksted i Aalborg er der ingen ventetid og altid et højt serviceniveau.

Book tid og få prisen på din Audi service med det samme eller ring til os i dag og bliv godt kørende med det samme.

Lidt om vores speciale i Audi på vores værksted i Aalborg

Vi er et helt team af erfarne mekanikere, der tager os kyndigt af din Audi – uanset årgang og model. Vores mekanikere i afdelingen kender således enhver Audi ud og ind, og flere af teknikerne på vores værksted er desuden uddannet systemteknikere ved Bosch Danmark. Det er en meget krævende uddannelse, som er højt agtet inden for den danske bilbranche. Grunden til, at det er relevant at nævne her, er, at der er rigtigt mange forskellige dele i en Audi, der er udviklet af Bosch. Dermed er vores værksted i Aalborg et kompetencecenter, der i den grad måler sig med et autoriseret Audi-værksted.

Hos Ketner i Aalborg er vi desuden forhandler af bilvarmere af mærket Webasto. Webasto er det fabrikat af bilvarmere, som er originalt monteret i en Audi. Og på vores elektroniske værksted i Aalborg er vores elektromekanikere specialister i montering og reparation af netop denne type af bilvarmere.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få alle fordelene til en fordelagtig pris

På vores Bosch Car Service-værksted i Aalborg har vi adgang til hele databasen af specialiseret knowhow fra Bosch. Det siger ikke så lidt, da Bosch er verdens største underleverandør til bilindustrien. Derfor råder vores afdeling i Aalborg over et meget stort program af reservedele til Audi og andre bilmærker samt testudstyr af samme høje kvalitet, som også findes på et autoriseret Audi-værksted.

Vores avancerede Audi-testudstyr på vores værksted i Aalborg er koblet direkte op til fabrikken via internettet – og derfor er det også muligt for os at opdatere software i styresystemet i din Audi til den nyeste version.

Det siger vores kunder om os

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Super service. Kort ventetid. Nyd en kop kaffe eller sodavand imens

Morten Poulsen

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

God og hurtigt Service til fornuftig pris

Jeppe Lak Geertsen

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Skulle have min bil til syn ved naboen og fik at vide de tilbød kaffe her. Jeg kom ind ad døren til 7-8 glade personer der tog venligt imod mig, alle med et smil på læben. Kaffen var også helt fin.

Mathias Vinge Koustrup

Syn • VW

Din Audi fortjener den bedste service på vores værksted i Aalborg

Vi tager professionelt hånd om din Audi, og tilbyder dig blandt andet følgende services i Aalborg:

  • Opdatering af originalt Audi-software
  • Fejldiagnosecenter med samme udstyr som på et autoriseret værksted
  • Almindeligt serviceeftersyn
  • Rudeskift
  • Skift af dæk
  • Skadecenter

Få gratis vejhjælp til din Audi

Bliv tilmeldt gratis vejhjælp i 2 år ved næste serviceeftersyn – kontakt os på vores værksted i Aalborg i dag og hør, hvordan du får din Audi tilmeldt.

Dine fordele ved at bruge Ketner som dit faste værksted til Audi i Aalborg

Hvis du får en original softwareopdatering af din Audi på vores værksted i Aalborg, betyder det, at din bil er vedligeholdt, og at levetiden for bilen øges markant. En softwareopdatering betyder, at din bil har den nyeste software. Det svarer lidt til at opgradere sin computer til et nyere styresystem. Hermed er der stor sandsynlighed for, at den bliver hurtigere og skaber en mere sikker og bedre køreoplevelse. Med hensyn til biler kan man typisk mærke opdateringen på, at bilen kører længere på literen, eller at gearskiftet er blevet bedre.

Når du får en original softwareopdatering af din Audi på vores værksted i Aalborg, får du:

  • En Audi, hvis elektroniske system er 100 % opdateret.
  • En bil, der ikke har nogen fejl eller mangler i sin software.

Prisgaranti på reparation af Audi i Aalborg

Som kunde hos Ketner Aalborg er du sikker på, at vi udfører reparationer og serviceeftersyn i henhold til fabrikkens forskrifter, og at prisen aldrig overskrider den som, du vil få hos et autoriseret Audi-værksted. Skulle du mod forventning have fået et bedre tilbud fra din lokale Audi-forhandler, så matcher vi det – og giver yderligere 10 % rabat på vores værksted i Aalborg. Tilbuddet skal kunne dokumenteres og skal indeholde originale reserverede numre samt forhandlerens oplyste timepris.

Hos Ketner Aalborg beholder du tilmed fabriksgarantien på din Audi, når vi har haft den i hænderne. Vi laver service på din bil efter bilproducentens forskrifter, og vi er direkte tilkoblet Audi-fabrikken online fra vores værksted i Aalborg. Det betyder, at du får det stempel, der skal til i din servicebog/elektronisk for at bevare en eventuel fabriksgaranti og sikrer, at kvaliteten af dit serviceeftersyn er i top.

Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. Derfor kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne kræver det, og at fabriksgarantien kan opretholdes.

Hente- og bringeservice af din Audi i Aalborg og omegn

Vi henter og bringer din Audi for dig fra vores værksted i Aalborg. I en travl hverdag kan det for mange være en udfordring, at få sin Audi bragt til sit værksted i Aalborg, når der er behov for det. Derfor tilbyder vi at hente og bringe din bil, så hverdagen bliver forstyrret mindst muligt for dig.

Sådan gør du:

  • Ring eller skriv til os med besked om, hvad du gerne vil have lavet på din bil.
  • Oplys os om, hvor og hvornår vi kan afhente bilen, og hvornår den gerne skal være bragt retur igen.

Vi er et værksted i Aalborg, der holder både dig og din Audi kørende

Det er vores mål at gennemføre reparationer af kundebiler så hurtigt og uproblematisk som overhovedet muligt. Vores gennemsnitlige reparationstid er ca. 2,8 timer – men selvom vi er blandt markedets hurtigste, kan de færreste undvære bilen, så derfor tilbydes alle vore kunder en lånebil i reparationstiden.

Vi har fortrinsvis almindelige familiebiler samt varebiler til erhvervskunder. Vi har dog oftest ingen ventetid på værkstedet. Her kan du nyde godt af vores drive in-service, hvilket betyder, at du altid bare kan komme uden at have bestilt tid. Skal du videre, kan du låne en bil. Ellers byder vi gerne på en kop kaffe, mens du venter.

Vi bestræber os på at blive din foretrukne mekaniker i Aalborg, når det handler om Audi

Vi er ofte foregangsmænd i branchen og har senest igangsat en servicevogn, som kører ud og hjælper andre værksteder med at trække fastsiddende dyser og gløderør op.

Et problem, der har været kendt længe, og som ofte har betydet en bekostelig erstatning med nyt topstykke. Det er bl.a. kompetencer som det, der gør os til et anerkendt værksted i Aalborg, der blandt andet foretager reparation og service af Audi.