Autoværksted i Aalborg med speciale i Volvo

Der er ikke nogen tvivl om, at de, der kører Volvo, har valgt et fantastisk bilmærke. Her hos Ketner i Aalborg er vi i hvert fald meget glade for netop Volvo, og vi har et kompetent team af mekanikere, der dagligt arbejder med bilerne.

Så har du fået et stenslag i din bilrude, lyser en kontrollampe, eller er det måske ved at være tid til eftersyn? Uanset problemets størrelse tager vi os af det med professionel hånd.

Kontakt vores mekanikerer i Aalborg, der er eksperter i Volvo i dag. Her arbejder vi med et princip, der hedder ingen ventetid, så vi gør vores bedste for at udføre vores arbejde hurtigst muligt – selvfølgelig altid med tårnhøj service.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det tilbyder vi din Volvo på vores værksted i Aalborg

Når du indleverer din bil på vores autoværksted, siger vi aldrig nej til en udfordring. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og de vidensdeler hellere end gerne med hinanden.

Få blandt andet ydelser som:

  • Serviceeftersyn
  • Olieskift
  • Dækskift
  • Aircondition
  • Softwareopdatering

Og meget mere.

Vi ser selvfølgelig gerne, at du vælger os som dit foretrukne værksted. Derfor tilbyder vi prismatch. Har du et tilbud fra et lokalt Volvo-mærkeværksted, skal du blot forelægge os det tilbud og dokumentere timepris. Vi matcher den pris, så du får en professionel og effektiv reparation for en god pris.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Specialister med fordelagtig know-how

Vi kaster gladeligt om os med fordele. Derfor råber vi gerne højt om, at en mekaniker hos os, går under betegnelsen Volvo-specialist i Aalborg. Det gør de, fordi vi synes, efteruddannelse er vigtig.

Mange af vores mekanikere er uddannede hos Bosch Danmark. Det er en både avanceret og meget brugbar efteruddannelse. Bosch er førende underleverandør i bilbranchen, og derfor indeholder din Volvo ligeledes mange dele fra Bosch. Så fordi vores mekanikere har adgang til fantastisk know-how fra Bosch, er de endnu bedre klædt på til at varetage din Volvo.

Det siger vores kunder om os

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Super service. Kort ventetid. Nyd en kop kaffe eller sodavand imens

Morten Poulsen

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

God og hurtigt Service til fornuftig pris

Jeppe Lak Geertsen

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Første gang jeg har brugt Ketner, og absolut ikke sidste. Har fået skiftet partikelfilter på en Peugeot 208 eHdi. SUPER god service, og ikke mindst et top professionelt værksted. Kan helt klart anbefales.

Henrik Sort

Partikelfilter • Peugeot 208

De varmeste anbefalinger. Altid god service og hurtig fejlfinding. Regningen svare til det arbejde der er blevet lavet. Jeg frygter ikke at køre min bil til dette topklasse værksted.

Nichlas Amdisen Pedersen

Fejlfinding • Mercedes

Skulle have min bil til syn ved naboen og fik at vide de tilbød kaffe her. Jeg kom ind ad døren til 7-8 glade personer der tog venligt imod mig, alle med et smil på læben. Kaffen var også helt fin.

Mathias Vinge Koustrup

Syn • VW

Bilreparation i en travl hverdag? Den klarer vi

Det kommer sjældent belejligt, når din bil skal på værksted. Mange af os bruger vores bil, når vi skal til og fra arbejde, og bare tanken om at finde tid til at aflevere den på værkstedet, får sveden til at pible frem på panden. Vi synes, at du skal slå koldt vand i blodet med det samme.

Her hos Ketner i Aalborg tilbyder vi både at hente og bringe din bil, hvor end du ønsker det. Du skal blot fortælle os, hvor og hvornår vi skal hente din bil, og hvor den skal afleveres, når vi er færdige med den. Undgå unødige bekymringer med vores hente/bringe-service.

Du skal selvfølgelig beholde din fabriksgaranti

Indleverer du din Volvo til vores autoværksted i Aalborg, skal du ikke være bange for, at din fabriksgaranti forsvinder. Vi er nemlig online med fabrikken, og så foretager vi altid reparationer, der lever op til fabrikkens forskrifter.

Vi bruger reservedele af samme kvalitet, som din bil er fremstillet med. Det betyder, at du får et stempel i din elektroniske servicebog, og det garanterer dig, at din bil er i bedste hænder hos os.

Ring til vores værksted i Aalborg og bestil tid til din Volvo

Uanset om din bil rasler, blinker eller noget helt tredje, skal du ringe til os, så snart noget er anderledes, end det plejer. Vi tilbyder gratis hotline, der sikrer dig gode råd og vejledning gennem telefonen.

Ønsker du at booke en tid, sidder vi klar til at tage imod dit opkald og få en uforpligtende snak. Ring til os på 98 12 09 11. Du kan booke alle former for service til din Volvo online. Når du har nedfældet dine og din bils informationer, får du en bekræftelse på din tidsbestilling med det samme.

Vi glæder os til at byde dig og din Volvo velkommen på vores værksted i Aalborg.