Ketner kan hjælpe dig: Dit værksted med speciale i Renault

Hos Ketner har vi sammensat det helt rigtige hold til at reparere eller servicetjekke din Renault. Med mekanikere, der har specialiseret sig i det franske bilmærke og flere teknikere, der er efteruddannet gennem Bosch, har vi alle forudsætninger for at gøre din Renault køreklar igen. Så kom forbi vores værksted i Aalborg, og få en grundig reparation af din Renault.

Book din tid i dag og se prisen på servicen med det samme.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi følger forskrifterne, så du beholder garantien

Fra vores værksted i Aalborg kan vi udføre alle opgaver på din Renault. Ingen opgave er for stor eller lille, og via vores uddannede mekanikere og systemfolk kan vi hurtigt afhjælpe problemet og gøre bilen køreklar igen. Derudover er vi online med fabrikken og følger alle forskrifter, så du bevarer din fabriksgaranti.

Vi arbejder ud fra et princip, der hedder ingen ventetid. Så kører du din Renault til reparation på vores værksted i Aalborg, gør vi vores bedste for at have den færdig hurtigst muligt. Er det nødvendigt med en længere reparation, stiller vi naturligvis en lånebil til rådighed – det gør vi helt gratis.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Et værksted i Aalborg med stor ekspertise i Renault

Vi laver alt lige fra dækskift til reparation af klimaanlæg. Derfor skal du heller ikke tøve med at kontakte os, hvis din bil har et problem. Her er et udvalg af de services, vi tilbyder:

 • Dæk- og rudeskift
 • Reparation af aircondition og klimaanlæg
 • Serviceeftersyn
 • Olieskift
 • Motor- og elektronikproblemer

Vi sørger altid for at fortælle dig, hvad der er galt med bilen, så du er klar over, hvad der skal laves, og hvad prisen er. På den måde har vi en stor gennemsigtighed, så der ikke kommer uforudsigeligheder og ubehagelige overraskelser.

Når du afleverer din Renault på vores værksted i Aalborg, arbejder vi altid ud fra en fast og effektiv procedure, der hurtigt giver dig en køreklar bil igen. Vores tre faser i arbejdsprocessen er:

 • Fejlfinding
 • Diagnose
 • Reparation

På den måde ved vi, at vi har fundet fejlen, og vi ved også, hvad den skyldes, så vi udfører reparationen korrekt første gang.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Hos Ketner i Aalborg arbejder vi professionelt – men effektivt

Du har brug for din bil, og derfor har vi for det meste heller ingen ventetid, når du afleverer din Renault i Aalborg. Så har du hurtigt brug for din bil igen, er vi det helt rigtige valg. Vi ved nemlig hvor svært det kan være at undvære sin bil i en travl hverdag.

Den hurtige service går ikke ud over kvaliteten, hvor du kan være sikker på, at din bil bevarer den længst mulige levetid og højeste brugtvognsværdi.

Få en skræddersyet bilvarmer til din Renault

Vi har mange hatte på, og vi vil gerne gå det ekstra skridt for at gøre dig tilfreds. Derfor forhandler vi også med Eberspächer og Webasto-bilvarmere, og vores elektromekanikere er specialister i montering og reparation af disse bilvarmere. Derfor kan du få en skræddersyet bilvarmer, så den passer perfekt til din Renault.

Har du brug for hjælp? Kontakt os og få hjælp af vores Renault-specialister

Med tiden får din Renault brug for en kærlig hånd, og når tiden er inde, kan du altid kontakte vores værksted i Aalborg. Ring på +45 98 12 09 11 eller book en tid til din Renault, når det passer dig.

Der er masser af fordele ved at bruge os, og med vores uddannede mekanikere og Renault-specialister er din bil altid i trygge hænder.

Her er fem gode grunde til at bruge Ketner i Aalborg:

 • Vi er online med fabrikken
 • Vi bruger kvalitetsreservedele fra Bosch
 • Du bevarer fabriksgarantien
 • Vi laver alt fra A-Z

Vi glæder os til at reparere din Renault.