Værksted i Aalborg med speciale i Hyundai

Skal du have din Hyundai til service? Eller virker bremserne ikke, som de skal? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Ketner i Aalborg står vi klar til at tage imod din bil. Det gælder, hvad enten du kører i en Hyundai, en Fiat, en Skoda eller en helt fjerde type af bil. Vi slår os på at have speciale i Hyundai, da vores mekanikere har mange års erfaring med Hyundai-biler og flere af dem har specialiseret sig i netop biler af dette mærke. Det betyder dog ikke, at vi ikke også reparerer biler af andre mærker.

Book tid og se prisen på din service med det samme. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os.

Mekaniker i Aalborg med specialistviden om Hyundai

Når du afleverer din Hyundai på vores værksted, kan du være sikker på, at din bil er i professionelle hænder. Vores mekanikere kender din Hyundai fra inderst til yderst, og der er ikke den reparation eller det servicetjek, de ikke har stiftet bekendtskab med før.

I forhold til reservedele til din Hyundai, har vi som Bosch Car Service adgang til kvalitetsreservedele, og det betyder, at vi kun tilbyder din bil det bedste af det bedste.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Hyundai-mekaniker med fordelagtig know-how

Bosch er førende underleverandører til bilindustrien, og hvert år uddanner Bosch Danmark systemteknikere. Den uddannelse har mange af vores mekanikere gennemført, og den er både anerkendt og avanceret.

Det vidner om, at vores mekanikere er videbegærlige og flittige, og det kommer dig og din Hyundai til gode.

En Hyundai indeholder mange reservedele fra netop Bosch, og dem kender vores systemteknikere alt til, netop fordi de har taget uddannelsen. De har tilmed adgang til alt know-how fra Bosch, og det er en kæmpe fordel for din bil.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Vil du gerne undgå ventetid? Så ring til din Hyundai-specialist i Aalborg

På vores værksted kører vi med et princip, der hedder: Nul ventetid. Vi ved, hvor irriterende det kan være for dig, når du ikke kan få repareret din bil hurtigt nok. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for at undgå det.

Du kan hurtigt aflevere din bil på vores værksted – så sørger vi for hurtigt at gøre den køreklar igen.

Værksted i Aalborg med kvalitet og service i top inden for Hyundai

Kvalitet og god service er vores varemærke. Når vi roder med din bil, går vi aldrig på kompromis, når det kommer til kvalitet. Du og din bil fortjener det bedste – og det princip kommer vi aldrig i mål med, hvis vi springer over, hvor gærdet er lavest.

God service er mange ting. For os betyder det både, at du kan stole på vores faglighed, og at du kan stole på, at vi holder, hvad vi lover. Derudover forbinder vi også god service med at gøre det så nemt som muligt for dig at have din bil på værksted.

Derfor tilbyder vi også lånebiler hos Ketner, og vi kan også tilbyde dig at hente eller bringe din bil, hvis du har behov for det.

Skal din bil på værksted? Kontakt os i dag

Har du brug for vores hjælp, så du kan komme ud at køre på vejene igen uden slinger i valsen? Så giv os et kald på telefon +45 98 12 09 11 eller stik hovedet forbi vores værksted. Vi har aldrig mere travlt med at reparere biler, end at vi har tid til en snak med dig om din bil. Du finder os på Hjulmagervej 38 i Aalborg.