Forelsket i Fiat? Brug vores værksted med speciale i Fiat i Aalborg

Synes du også, at din Fiat fortjener den absolut bedste behandling, når den er i stykker? Det synes vi i hvert fald, og derfor tilbyder vi et kvalitetsbevidst værksted med speciale i Fiat i Aalborg.

Hos Ketner i Aalborg har vi en bred palette af dygtige mekanikere, der er parate til at hjælpe netop dig og din bil. Overlad du trygt din bil til en Fiat-specialist hos os, og vær sikker på god service.

Fortæl os, hvad du har brug for – så lægger vi en plan allerede i dag.

Derfor skal du vælge en mekaniker i Aalborg, der har erfaring med Fiat

Når det kommer til din bil, er det slet ikke ligegyldigt, hvem du overlader den til. Hos Ketner i Aalborg behandler vi din Fiat med professionelle hænder. Vi kan blandt andet kan hjælpe med:

 • Software-opdatering
 • Olieskift
 • Serviceeftersyn
 • Rudeskift
 • Dækskift
 • Skade
 • Aircondition

Lyser en kontrollampe i din bil, finder vores mekaniker hurtigt frem til problemet og løser det for dig.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Fiat i Aalborg: Få adgang til vores ekspertise og viden

Når du indleverer din bil hos os, kan du være sikker på at modtage en ultimativ behandling. Vi har nemlig adgang til alt know-how fra Bosch, som er verdens største underleverandør til bilindustrien. Den know-how kommer selvfølgelig dig og din Fiat til gode, hvis du indleverer den på vores værksted.

Her får din bil reservedele i højeste kvalitet, samtidig med at vi også stiller avanceret testudstyr til rådighed. Vi arbejder hver dag ihærdigt på at være det foretrukne værksted i Aalborg for Fiat-ejere.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Dine fordele ved at vælge en Fiat-specialist i Aalborg

Det er selvfølgelig altafgørende, at din bil får en god behandling, når du indleverer den på hos os. Vi sætter en ære i god service – både hvad angår dig og din Fiat.

Derfor vil du også opleve, at der ikke er ret meget ventetid, når du kontakter os. Kontakt os derfor, når der er det mindste i vejen med din bil – så finder vi en professionel mekaniker, der kan sit kram med Fiat i Aalborg, der kan tage sig godt af din bil.

Elektromekanikere med speciale i montering og reparation: Hvorfor er det en fordel?

På vores værksted tager vi udgangspunkt i hver enkelt bil og hvert enkelt bilmærke. Det gør vi, fordi forskellige producenter opererer med forskellige systemer og reservedele.

Derfor er vi også forhandlere af bilvarmere af mærket Eberspächer og Webasto, som blandt andet Fiat benytter sig af. Vores elektromekanikere er specialister i at montere og reparere netop disse typer af varmere. Det er en klar fordel for vores kunder, fordi de derved kan se frem til en effektiv og grundig behandling.

Er du nysgerrig på vores specialer? Se med her.

Vi arbejder dagligt med reparationer, bilservice og fejldiagnoser af biler på vores autoværksted i Aalborg. Gennem årene er vores specialer vokset, og derfor tilbyder vi blandt andet:

 • Aircondition og klimaanlæg
 • Dyse og gløderør
 • Gearkasse, partikelfilter, dækcenter
 • Test, fejlfinding og diagnose
 • Kalibrering af radar og kamera
 • Og meget, meget mere.

Har du behov for at komme i kontakt med vores værksted i Aalborg?

Hos Ketner har vi altid arbejde på tapetet, men det betyder heldigvis ikke, at vi ikke har tid til din bils behov. Vi arbejder hurtigt, men vi arbejder altid professionelt. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med den service, vi tilbyder. Ring til os på +45 98 12 09 11, og fortæl os om dine udfordringer med din Fiat.

Ønsker du at booke en aftale til service eller reparation på din Fiat i Aalborg? Så kan du nemt og hurtigt booke en tid online. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan give din Fiat en stor portion professionel kærlighed.