Værksted med speciale i Ford i Aalborg

Er det ved at være tid til at få foretaget service på din Ford? Eller er der sket en skade på din bil, du gerne vil have udbedret af eksperthænder? Ketner er din specialist i Ford i Aalborg, og vi er parate til at tage os godt af din bil.

På vores værksted i Aalborg tager vi imod din Ford med åbne mekanikerarme. Og ventetid skal du ikke spekulere på, for vi arbejder ud fra et princip, der hedder ingen ventetid – vi arbejder så hurtigt vi kan. Tag kontakt til os, hvis vi skal hjælpe dig med at få din bil godt kørende igen.

Fejlfinding, diagnose og reparation – lad vores Ford-specialister tage sig af det

Fordi vi har direkte adgang til fabrikken, er det også muligt for os at arbejde yderst effektivt på at lokalisere problemet med din Ford. På vores værksted i Aalborg arbejder vi efter en tretrinsraket:

  • Fejlfinding
  • Diagnose
  • Reparation

Du kan derfor stole trygt på, at vi hurtigt, effektivt og professionelt behandler din bil. Vi benytter os af reservedele af præcis samme kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken, og du opretholder selvfølgelig din fabriksgaranti.

Professionelt

Vores værksted i Aalborg har branchens bedste og mest avancerede testudstyr.

Altid gratis lånebil

Vi har altid en lånebil klar til dig, så du er godt kørende, mens din mekaniker i Aalborg tager sig af din bil.

Serviceaftale

På vores autoværksted i Aalborg kan du tegne en fast serviceaftale. Den giver dig adgang til mange fordele billigt.

Ingen ventetid

Vores bilværksted i Aalborg giver dig altid den hurtigste mulige service, så du ikke skal undvære din bil længe.

Få glæde af vores specialister i Ford i Aalborg

Hos vores værksted i Aalborg har vi flere mekanikere med speciale i Ford. Det betyder, at din bil er i kyndige og professionelle hænder på vores værksted. Mens vi ser på din bil, tilbyder vi dig naturligvis en lånebil, så du nemt kan undvære din Ford, mens vi gør den i stand.

Som ekspert i biler af mærket Ford har vi adgang til en original Ford-tester, der muliggør online kontakt direkte til fabrikken. Derfor får din bil altid de nyeste opdateringer, når du indleverer den hos os.

Det siger vores kunder om os

Fantastisk service i Nordjylland! På vej på bilferie. Pludseligt mærkelige lyde under kørslen. Kører fra ved Aalborg og opkald til Ketner. 55 minutter senere er Volvoen tjekket og køreturen genoptaget. Uden beregning og med sodavand til ungerne i ventetiden. Fem store stjerner fra københavnerne

Placeholder image

Sabrina

Testcenter • Volvo

Total god service og rigtig god rådgivning. Er tilflytter til byen og valgte Bosch grundet placeringen nær min lejlighed. Fandt så ud af, at værkstedet yder en fantastisk service. Får altid en rigtig god snak med rådgiveren med drikkelse og derefter en grundig gennemgang af udførelsen. Undervejs ringer de altid på forhånd, inden de foretager sig udførende arbejde. Det skal siges, at de forholder sig til sagen og tager ikke opgaver i egen hånd for ekstrabetaling, uden kontakt. Alt i alt et udmærket eksemplar på et velfungerende værksted.

Placeholder image

Morten Finderup

Testcenter •

23. december, sive punktering på et hjul, ringer og spørger om de har tid, alt booket. Forklarer vi er fra Sjælland og skal frem og tilbage mellem mit nye barnebarn og lejet sommerhus. ”Selvfølgelig skal vi løse det, kan I være her om 20 minutter?”. TAK TAK TAK

Placeholder image

Peter Laursen

Autoværksted •

Tesla service helt i top. Jeg har et par gange fået lavet reparationer på min Tesla model S. Ketner Aalborg er altid meget behjælpelige med at finde en løsning og måske det eneste værksted i Aalborgområdet der kan udføre reparationer på min Tesla. Senest skulle mit 12v batteri skiftes og det skete 2 dage før jeg skulle på ferie. Tesla kunne først hjælpe efter 14 dage, men risiko for at bilen ikke kunne køre under ferien. Ketner fandt en løsning og lavede bilen dagen efter. Fremragende service og skønt at have et værksted i Aalborg der kan reparere og servicere Tesla

Placeholder image

Christian Røge Andreasen

El- og hybridbiler • Tesla

Helt igennem professionel service!! Efter køb af en nyere brugt Mercedes ved forhandler i det midtjyske, viser bilen en motorfejl på vejen hjem. Jeg tager kontakt til forhandleren, og bliver enig med ham om at vi bruger KETNER Aalborg, til at fejlsøge på bilen. Jeg tager kontakt til KETNER og fanger Daniel (værkfører) der beroliger mig og ber mig indlevere bilen. Han overtager formidlingen med forhandleren, og de finder sammen ud af hvad der skal ske. Herefter er bilen fejlsøgt, og fejlene udbedret med originale dele - og alt sammen uden jeg foretog mig noget. Helt igennem en go oplevelse!!

Placeholder image

Morten Helsbøl

Testcenter • Mercedes

Hurtig og god service , utrolig flinke medarbejdere . Jeg stod med min Califonia og skulle have lavet varmen 👍👍👍👍

Torben Mousten

Bilvarmer • VW

I forbindelse med service og tandremsskift på en Citroën C3, fik jeg via telefonen oplyst en samlet pris. Under serviceeftersynet blev de opmærksomme på en knækket fjeder ved højre forhjul. Blev kontaktet og orienteret inden de foretog udskiftning. Bilen var færdig til aftalt tid. Ved afhentning blev fakturaen gennemgået sammen med en gennemgang af alt hvad der var lavet på bilen. Den mundtligt aftalte pris blev overholdt til punkt og prikke. Kan kun anbefale Bosch Aalborg.

Jeppe Theis Vestergaard

Serviceeftersyn • Citroën

HURTIG OG GOD SERVICE. Ringede til Bosch i går skulle ha skiftet 2 pære, Jeg kom til med det samme, 10 minuter efter var jeg klar til at køre . Tak til den unge herre på kontoret for den gode service

Jesper

Mekanikere og værkførere med stor faglig stolthed. Meget højt serviceniveau. Er behjælpelige med alt. Alting kan lade sig gøre med et stort smil. Hvis der opstår en fejl eller et problem bliver der hurtigt fundet en god og professionel løsning til alles tilfredshed. Og så er priserne også fornuftige.

Martin Holmberg

Har netop fået sporet min pick-up. Den kører bare fantastisk efter sporing. Hurtig aftale, kom til med det samme, Læste morgendagens avis med en god kop kaffe i deres café. Jeg vil i den grad komme igen. Jeg kom fordi andre har talt godt om dette værksted. Thumps up herfra 🙂

RSCS CYCLING

Book et serviceeftersyn til din Ford på vores værksted i Aalborg

På vores værksted kan vi tilfredsstille alle dine behov. Vi udfører et utal af serviceeftersyn, og den erfaring kan du og din Ford nyde godt af. Det er alfa omega for os, at vores kunder er tilfredse med vores service – derfor gør vi os altid umage, når vi laver et serviceeftersyn.

Giv din bil en fordelagtig service

Indleverer du din bil hos os, kan vi tilbyde dig ydelser som:

  • Softwareopdatering
  • Fejldiagnose
  • Dækskift
  • Rudeskift
  • Bilsyn
  • Og meget mere.

Fortæl os om dine udfordringer. Og husk på, at vi altid arbejder på at tilbyde vores kunder nul ventetid.

Ring til Ketner – vi forkæler din Ford

Lyser en kontrollampe i din bil? Så skal du kontakte os med det samme. Vi fikser din bil og får dig ud at køre forsvarligt igen.

Vi er din Ford-specialist i Aalborg, og vi sætter en ære i at reparere biler med stor præcision og professionalisme. Ring til os på +45 98 12 09 11, og fortæl os om din skade eller andre behov for hjælp.

Du kan også vælge at udfylde en formular online og dermed booke en tid til service med det samme. Uanset hvordan du henvender dig, bliver du på vores værksted mødt af et kompetent team, der arbejder hårdt for at imødekomme dig og din bils krav.

Vi elsker at arbejde med biler, og vi ser frem til at hjælpe dig med din.