Serviceaftale med fuld fabriksgaranti

Få alle fordelene med fra vores specialiserede værksteder og tegn en serviceaftale. På den måde kender du dine fremtidige udgifter på serviceeftersyn og du er dækket godt ind, så du altid er perfekt kørende. Hos Ketner sparer du op til 40 % på dine serviceeftersyn med en serviceaftale, og du vælger helt selv hvor mange år aftalen skal løbe.

Med en serviceaftale hos Ketner får du:

  • Service helt efter fabrikantens forskrifter
  • En aftale, der er inklusiv arbejdsløn, motorolie og servicedele
  • Kontrol af din bils sikkerhedskomponenter
  • Kvalitetsprodukter fra Bosch eller tilsvarende mærke
  • Stempel i servicebog så fabriksgarantien bibeholdes
  • Prisgaranti

Hør om vores serviceaftale

Vi sørger for, at du altid er godt kørende

Med en serviceaftale hos os, har du altid styr på økonomien i forhold til din bil. Du slipper derfor for store bekymringer om hvad næste service, kommer til at koste dig. For en lav, fast månedligt beløb sørger vi for, at din bil er i topform til enhver tid. Vi er ligeglade med, hvilken bil du har, eller hvor gammel den er – her kan du tegne en serviceaftale i helt op til fem år.

En serviceaftale kan give dig ekstra tryghed, da du er helt sikker på at slippe for uforudsete udgifter. Med et regelmæssigt kig på din bil sikrer du dig, at alt er i orden og, at du ikke lige pludselig står over for en større reparation. Med en serviceaftale er du godt dækket ind, og vi garanterer, at det kun er i forbindelse med reparationer, at vi kræver en merpris.

Hos Ketner er vi specialister i service og reparation af biler, og vi tør godt garantere, at der ikke er en opgave, som vi ikke kan klare. Du er derfor i trygge hænder med en serviceaftale hos os.

Kør ind forbi dit nærmeste Ketner-værksted eller kontakt os i dag. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores fordelagtige serviceaftale.