Giv dig selv mere tid på havet med en Webasto bådvarmer

Webasto er førende inden for udviklingen af højkvalitets bådvarmere og deres banebrydende brændstofbaserede teknologi er den optimale løsning for dig, der vil forlænge bådsæsonen.

De fleste bådejere kan nikke genkendende til, at vejret på havet er meget omskifteligt, og man kan aldrig helt regne med det. Derfor er der ikke noget bedre end at kunne trække sig tilbage i en varm kahyt, der er opvarmet til den perfekte temperatur, når vejret bliver køligere.

En Webasto bådvarmer kan gøre dit liv meget nemmere og give dig mange flere uforglemmelige stunder ombord. Med sådan en monteret behøver du aldrig mere tænke over, om det er for koldt at sejle ud. Og så findes der ikke noget mere fantastisk end at nyde den friske og kolde luft på havet i vintermånederne med muligheden for at trække ned i en opvarmet kahyt. En Webasto bådvarmer giver altså dig lidt ekstra luksus og alle dine eventyr og oplevelser på havet opgraderes øjeblikkeligt.

Vi er autoriseret forhandler af Webasto-bådvarmere

Ketner er autoriseret forhandler af Webasto bådvarmer og du kan derfor være sikker på, at vi kan hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov. Webasto har i mere end 80 år leveret bådvarmere af højeste kvalitet. Du giver derfor dig selv de bedste forudsætninger for komfort ombord, hvis du investerer i en bådvarmer fra Webasto.

En bådvarmer varmer hurtigt kahytten op til en behagelig temperatur, og sikrer en kontinuerlig opvarmning. Varmeren er støjsvag og bruger meget lidt brændstof.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Oplever du problemer med din bådvarmer fra Webasto?

Hos Ketner rækker vores specialer langt ud over biler. Vi har mange års erfaring med service og reparation af både, og kører gerne ud til dig med vores servicevogn. Vi kan løse de fleste problemer på stedet og hvis ikke, ordner vi naturligvis resten på vores værksted.

Fordi vi selv er forhandler af Webasto-bådvarmere, kender vi dem ud og ind. Så har du problemer, er vi de helt rigtige at kontakte.

Vi glæder os til gøre din tid på vandet endnu bedre.