Forkæl din Toyota med den bedste service

Leder du efter en nem og ukompliceret reparation af din bil? Lad Ketner tage sig af din bil og lad bilproblemer være fortid. Du kan stole på os til vedligeholdelse af din bil – helt fra fejlfinding til et fuldstændigt serviceeftersyn af din Toyota.

Vi er specialiserede i alle aspekter af service, uanset om du har brug for grundlæggende vedligeholdelse eller en større reparation. Det er i vores største interesse, at din bil kører som smurt – altid.

Vi kender Toyota ind og ud, og foretager hurtigt en fejlfinding og diagnosticering, når du besøger os. Ud fra det planlægger vi en reparation, hvor vi med branchens bedste og mest avancerede udstyr sørger for, at din Toyota bliver i topform igen.

Og husk at det er os uden ventetid!

Serviceeftersyn af Toyota: Book tid til din bil i dag

Hos Ketner kan vi udføre alle typer af service fra grundlæggende olieskift til service på dit klimaanlæg. Faktisk håndterer vi enhver form for vedligeholdelse eller reparation, der er nødvendig for at holde din bil på vejene. Så er det tid til det årlige serviceeftersyn af din Toyota? Kontakt os i dag eller book din tid lige her på siden.

Nogle af vores mange specialer er:

  • Fejldiagnosecenter
  • Skadecenter
  • Aircondition
  • Rudeskift
  • To års gratis vejhjælp
  • Dækskift

Uanset hvad du skal have lavet på din Toyota, kan det være en fordel at kontakte os i forvejen. Vi har mange biler igennem vores værksteder hver dag. Så ring gerne – så ved vi, at du kommer, og så står vi klar til at udføre arbejdet med det samme.

Professionelt

Nyeste og mest avancerede udstyr indenfor autobranchen.

Altid gratis lånebil

Vi har en bil klar til dig, så du er kørende, mens din bil er på værksted.

SOS Vejhjælp

Gratis vejhjælp efter 1. serviceeftersyn

Ingen ventetid

Her får du hurtig service, så du ikke skal undvære din bil i længere tid.

Bestil service på Toyota hos Ketner og bevar din fabriksgaranti

Der er mange, der tror, at det ikke er muligt at bevare sin fabriksgaranti, hvis man ikke benytter sig af et mærkeværksted, når man skal have set på bilen. Hos Ketner fejlfinder, diagnosticerer og reparerer vi fuldstændigt efter fabrikkens forskrifter, og derfor får du det helt rigtige stempel i bogen – både fysisk og elektronisk.

Vi skifter naturligvis også dine reservedele med dele, der er af samme kvalitet, som dem din bil er leveret med – du får altså service af høj kvalitet, helt ligesom på et mærkeværksted – hos os er er prisen bare lavere. Faktisk tilbyder vi dig prisgaranti i forhold til det lokale mærkeværksted.

Vi bestræber os altid på at betjene dig med det samme, når du besøger os. Det gør vi, fordi vi ved hvor frustrerende en lysende lampe i instrumentbrættet eller en motorfejl kan være. For os handler det om at gøre det så nemt som muligt for dig at have din bil på værksted. Derfor tilbyder vi dig også en gratis lånebil, når din egen er på værksted – så kan du nemt komme frem og tilbage, mens vi har din Toyota under kærlig behandling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores værksted i Aalborg, Århus, Kolding, Herning eller Holstebro.